11.05.2016

Bioderma Sébium AI Correcteur


 Uzun süredir blogda yer almayı bekleyen, Bioderma'nın en beğendiğim ürünlerinden biri Bioderma Sebium AI Correcteur nihayet blogda:)

Yağlı ve akneye eğilimli ciltler için özellikle önerilen; cilt pürüzlerini gidermeye ve cilt tonunu eşitlemeye yardımcı bu ikisi bir arada renkli dokulu bakım kremi; ürünün kapak kısmında yer alan correcteur sayesinde, cilt yüzeyinde var olan kızarıklığın yatıştırılmasına ve cilt dokusunun daha kusursuz bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. 


Yeşil renkli correcteur içeriğinde yer alan çinko glukonat sayesinde; sivilceleri çok kısa sürede nötralize eden bir formüle sahip. Yeni çıkan bir sivilce üzerinde özellikle gece lokal olarak uygulandığında sabah sivilcenin şişkinliğinin azaldığını ve yavaş yavaş sönmeye başladığını net olarak gözlemleyebiliyorsunuz.
Gündüz ise yine aynı şekilde kızarıklık, ya da sivilce üzerine uygulayıp ürünün likit renkli nemlendiricisini tüm yüzünüze uygulayarak renk tonu eşitlenmiş bir cilt yüzeyine sahip olmak mümkün. 


Likit nemlendirici ise benim cildime en az iki ton koyu geldiğinden açık renkli fondötenler ile karıştırıp cildime uyguluyorum. Hafif, yağsız ve ince bir yapısı var, gözenekleri tıkamıyor, cilt yüzeyinde ağırlık yapmıyor, kokusuz ve kapatıcılık seviyesi kısmi derecede.

Özellikle akneli ciltlerin cilt bakım rutününde eksik etmemesi gereken bir ürün  Bioderma Sebium AI Correcteur 30 ml ambalajı ile satışa sunulmuş.
Fiyatı ise 50-60 TL arasında değişiyor.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...