12.07.2016

Nimue Sun-C SPF 40 Güneş Koruyucu Krem.


Yaz aylarında olabildiğinde az cilt bakım ürünü kullanmaya gayret ediyorum, hem nemlendirme hem de güneş koruma etkisini aynı anda verecek bir cilt bakım ürünü ise güneşin etkisini fazlaca hissettiğimiz şu günlerde cildin en birincil ihtiyacı.
Problemli ve bulunulan ortamın ısı derecesinden dahi olumsuz etkilenen maksimum hassas bir cilt yapısına sahip olunca deneme fırsatı bulabildiğim her güneş koruyucu kremden cildim için olumlu geri dönüşler alamıyorum ne yazık ki.

İlk defa ürünlerini deneme fırsatı bulabildiğim bir marka olan Nimue Sun-C SPF 40 Güneş Koruyucu Krem ise bu yazının kahramanı. 

Hafif yapılı, yağ içermeyen fakat olabildiğince yumuşak, nemlendirici etkisi yüksek ve benim gibi yağlı cilt tiplerine de uygun bu güneş koruyucu krem; güneş koruyucu kremlerde sıkça karşıma çıkan; kısa süreli-kalıcı olmayan nemlendirici etki, parlama, cilt yüzeyinde yağlı görünüm, kısa sürede emilememe-cilt yüzeyine homojen dağılamama ve bunun sonucunda özellikle cildin kırışık bölgelerinde biriken krem tortuları, cilt yüzeyinde oluşan beyazımsı görünüm vb. problemlerin hiçbiri ile beni karşılaştırmadığı için kendisini denediğim en iyi yüksek koruma faktörlü güneş koruyucu bakım kremi olarak tanımlayabilirim.
Sadece sabahları uyguladığım halde ürünün verdiği nem gün boyu cildimi yumuşak tutuyor, ayrıca farklı bir nemlendirici ürün kullanmayı gerektirmiyor. En önemli özelliği ise sürüldüğü an cilt tarafından hızlıca emilmesi. Bu yağlı ciltler için ürünün en önemli pozitif etkisi olabilir evet. 


60 ml'lik gramajı ile uzun müddet cildimin güneş koruyucu ihtiyacını giderek gibi duruyor. Zira azami miktarı bile ürünün yoğun nemlendirici etkisinden mütevellit cildi gün boyu nemli tutmak için yeterli  

Mutlu haftalar  

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...