17.12.2018

Argan Lavanta Dudak Kremi.


Uzun süredir kullandığım Lavanta özlü, antiseptik doğal dudak koruyucusu Argan Lavanta Dudak Kremi kış aylarımın vazgeçilmez dudak bakım ürünlerinden biri. 😊

Koruyucu; hiç bir katkı maddesi kullanılmadan gerçek bitki özleri,temel yağlar, Balmumu, Shea yağı,Kakao yağı kullanılarak yapılmış. Lavanta özüne ek, E vitamini ve bal da ihtiva ediyor. Koruyucu; esans, parafin ve waks içermiyor. 


Argan Lavanta Dudak Kremi'nin yoğun fakat yumuşak bir yapısı var ve dudak yüzeyinde homojen bir şekilde dağılıyor. Verdiği yumuşatıcı ve nemlendirici etki kısa sürede yok olmuyor. Gün içinde birkaç kez tazelemek gerekiyor tabi ki. Sahip olduğu Lavanta aroması ürünün en büyük artısı.😊


 Gramajı 15ml. Kavanoz yapılı dudak bakım kremleri hijyen açısından stick yapılı dudak nemlendiricileri gibi avantajlı ve pratik değil ne yazık ki. Yine de olabildiğince hijyenik kullanmak elimizde. Ben çoğunlukla temiz ahşap bir çubuk yardımıyla bir miktar ürünü alıp, dudak yüzeyine uyguluyorum.

Soğuk havalarda çokça kuruyan ve nemini kaybeden bir dudak yüzeyiniz var ise, Lavanta aromasından da çokça hoşnutsanız (benim gibi😃) Argan Lavanta Dudak Kremine bir şans verebilirsiniz.

Mutlu haftalar.😃

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...