19.08.2020

Photoderm MAX Lait SPF 50+ Güneş Kremi.


Bu yaz aylarında kullanmaya başladığım, yüksek koruma (+50) ihtiva etmesinden dolayı, 30 dereceyi sıklıkla gördüğümüz şu günlerde cildimin ayrılmaz bir parçası haline gelen, Photoderm MAX Lait SPF 50+kuru ve çok kuru ciltler için çok yüksek koruma sağlayan süt formundaki güneş koruyucu,yeni haftanın blogdaki ilk konuğu.
😊 

Öncelikle ürünün belirtilen faydalarına göz atalım;

-Photoderm MAX Lait SPF 50+, içerdiği maksimum anti UVB etkisi ve benzersiz UVA önleyici performansıyla güneşin zararlı ışınlarına( güneş yanığı, güneş alerjisi vb.) karşı güvenli koruma sağlar. 
-Formülündeki Hücresel Bioprotection™* patenti sayesinde zararlı UV ışınlarına karşı hücrelerin korunmasına ve cildin erken yaşlanmasını önlemeye destek olur.
-Maksimum anti UVB etkisi ve benzersiz UVA önleyici performansıyla güneşe karşı güvenli koruma sağlar. Formülündeki Hücresel BioprotectionTM* patenti sayesinde zararlı UV ışınlarına karşı hücrelerin korunmasına ve cildin erken yaşlanmasını önlemeye destek olur. 
-Süt dokusu sayesinde cilt tarafından kolayca emilir, geride yağlı bir tabaka ve beyaz izler bırakmaz.


Oldukça hafif yapılı, kokusuz, ciltte ağırlık yapmayan, tüm cilde homojen şekilde dağılabilen bu güneş koruyucu süt formundaki yapısı ile cilt tarafından kolayca emiliyor, bu hızlıca emilen kusursuz formülü sayesinde de cilt ten makyajına hazır hale geliyor. 
Uygulandıktan sonra cilt üzerinde yağlı bir doku bırakmadığı için cilde uygulanacak fondöten,kapatıcı vb. ürünler cilde sorunsuz bir şekilde uygulanabiliyor.
Ürün güneşe çıkmadan önce, göz ile temasından kaçınarak, tüm yüze eşit ve bol miktarda uygulanıyor. Süt formundaki bu ürün, benim yer yer kuru ama yağlıya dönük cilt tipimde herhangi bir alerjik reaksiyon göstermedi.

Yüksek cilt toleransına sahip, fotostabil, suya dayanıklı, parfüm içermeyen, gözenekleri tıkamayan Photoderm MAX Lait SPF 50+ paraben içermiyor.



Fiyatı;100 ml, 119,50 TL.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...