20.04.2012

Kusursuz Kaşlar İçin-AveSeena Jet-Set Eyebrow Perfection Gel


Benim gibi seyrek kaşlı olanlar , kaşlarında zaman zaman dökülmeler yaşayanlar ,kaşlarını yanlış alma sonucu şekil ve görünüş bozuklukları yaşayanlar yada doğal ve sağlıklı bir kaş görünümüne sahip olmak isteyenler için AveSeena Jet-Set Eyebrow Perfection Gel kusursuz kaşların yeni formülü olarak tanımlanıyor.

Ürünü yaklaşık iki haftadır sabah-akşam kullanıyorum.Özellikle dökülmeler sonucu kaşlarımın seyrek olduğu ve göz hizasında bitmesi gerekirken seyrekleşip istemediğim bir görüntü yaratan kaş uçlarına uyguluyorum.Sonuç uzun süreli alınıyor ama ben bu kısa sürede de kaş bitiş hizasında az da olsa biraz değişim gözlemledim. 

Etkin bir gelişme için 6-8 hafta boyunca düzenli olarak sabah ve akşam kaşlara uygulanması gerekiyor umarım bu uzun süreli kullanım sonrası ideal kaş düzenine sahip olabilirim.



Ürünün yapısı çok hafif,kesinlikle bir gerginlik ve kaş üzerinde yapışkanlık hissi bırakmıyor.


İçeriğinde Tatlı Badem, Ginkgo Biloba, Termiye Tohumu, Su Teresi, Isırgan Otu,Niacin (Vitamin B3), Biotin + ProVitamin B5 bulunuyor.


Ürün hakkında ayrıntılı bilgilere gelirsek;

İçeriğindeki hidrolize Soya Proteini, Homotaurine, Chondroitine ve Biotin kompleksi, saçın keratin yapısı ile aynı özellikleri taşıyan kaş tellerini güçlendirerek doğal büyüme sürecini uzatmaya ve hızlandırmaya yardımcı olur.
-Vitamin ve bitkisel özlerin birleşimi, güçlenen kaş tellerinin dökülme periyodunu azaltmayı hedefler. Eşsiz formülü ile kaşların sağlıklı, esnek ve yumuşak kalmasını sağlarken, yeni kaş tellerinin gelişmesini, güçlenerek dolgunlaşmasını destekler.
- Özel aplikatörü ile uygulaması son derece kolaydır.  Jel yapısı ile hızla kurur.
 -Sağlıklı, doğal ve dolgun kaş görünümüne sahip olmak isteyen herkese önerilir.
 -Etkin bir gelişme için 6-8 hafta boyunca düzenli olarak sabah ve akşam kaşlara uygulanmalıdır.
-Cilt üzerinde gerginlik hissi ve yapışkanlık yapmaz.




Ürünün satış fiyatı :159.30 TL (KDV Dahil)


2 yorum:

pembe fiyonk dedi ki...

çok güzelmiş nerede bulabilirz?

Olcay Turkuaz dedi ki...

pembe fiyonk; Ave Seena 'nın kendi web sitelerinde satışı yapılyor.

Linkler aşağıda:)

http://www.aveseena.com.tr/

http://www.aveseena.com.tr/kas-besleyici-guclendirici-dogal-gur-saglikli

sevgiler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...