30.04.2012

Caudalie ve Yeni Nem Serisi ' Vinosource'


Caudalie, bir üzüm bağında doğup, içeriğini doğal formüllerle yaratan,ürünlerinde hayvansal katkı maddelerinin bulunmadığı ,içeriğindeki üzüm çekirdeği ve asma yaprağının eşsiz antioksidan ve anti aging etkisiyle oluşmuş doğaya saygılı ürünler sunan bir marka.


Yepyeni ürünlerinden biri olan, tüm cilt tiplerine uygun Vinosource doğal nemlendirme serisi, susuz kalmış cildi besliyor.
Asma ve üzümün eşsiz bileşenleri etkinliği ve keyfi aynı anda cilde sunuyor.
*Paraben, fenoksietanol, sodyum larül sülfat, mineral yağ içermiyor.

Organik Üzüm Suyu;
Yağmur sularının, asma ve üzüm bitkisinin meyvesinden gelen vitaminlerle birleşmesi sayesinde cilde mineralini ve vitamini bırakır. Kalsiyum, potasyum, C vitamini ve polisakkarit zengini organik üzüm suyu, cildi derinden nemlendirir ve suyun ciltte daha uzun süre kalmasını sağlar. İçerdiği şeker sayesinde , diğer termal sulardan farklı olarak cilde suyu hapseder!



VINOSOURCE SOS THIRST-QUENCHING SERUM-Tüm cilt tipleri

Anında Etkili Nem Serumu
Yüksek konsantrasyonda ve doğal yapıya sahip bu serum suyun cildin derinlerine kadar nüfuz etmesini sağlar ve cildi nemlendirir. Cildin uzun süre nemli ve yumuşak kalmasını sağlar. Sürekli olarak yada acil nem takviyesi için idealdir.
İçerik: Organik üzüm suyu, hyaluronik asit, üzüm çekirdeği polifenolleri, vinolevure. Yağsız doku. Hipoallergenik, Non-komodojenik.Çok kısa süreli bir kullanımdan sonra dahi cilt üzerindeki olumlu gelişmeleri gözlemlemenizi sağlayan, cilde yumuşaklık ve pürüzsüzlük katmasının yanı sıra cildin nem ihtiyacını gün boyunca karşılayan mucizevi bir nemlendirici:)


Caudalie-' Vinosource' ok kısa süreli bir kullanımdan sonra dahi cilt üzerindeki olumlu gelişmeleri gözlemlemenizi sağlayan,kolay emilen hafif yapısıyla cilde yumuşaklık ve pürüzsüzlük katmasının yanı sıra cildin nem ihtiyacını gün boyunca karşılayan mucizevi bir nemlendirici:)


Perakende Satış Fiyatı: 115 TL
Sadece eczanelerde.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...