25.03.2015

Darphin The Revitalizing Oil.(Yüz,Vücut ve Saç İçin Çok Amaçlı Kuru Yağ)


Cilt, vücut ve saç bakımında yağ formasyonlu bakım ürünleri son zamanlarda oldukça ilgimi çekmeye başladı ve bakım rutinimde hızla yer edinmeye başladılar.Bu ürünlerden biri de yeni tanıştığım ve ürünlerinden çoğunlukla memnun kaldığım Darphin markasına ait; saç, vücut ve cilt için uygulanabilen çok amaçlı kuru yağ THE REVITALIZING OIL for Face, Body and Hair. 
Ürün, tüm cilt tipleri için uygun ve paraben içermiyor. İçeriğinin %98’ini doğal özlerden alıyor. 4  esansiyel öz ve 9 değerli bitki özünün muhteşem birleşimi ile yüz, vücut ve saçın her mevsim ihtiyaçlarını içerisinde barındırıyor.

Temel yağ asitleri; Ahududu çekirdeği yağındaki Omega3Çuha çiçeği yağı,Tamanukoku ve Gül ağacı yağındaki Omega6 ile zenginleştirilmiş. Ayrıca, AyçiçeğiTohumu, Kayısıçekirdeği , Tatlı Badem ve Argan Yağı’ndan Omega 9; Jojoba Tohumu Yağından sterolleri biraraya gelerek cildin doğal bariyerini güçlendiriyormuş.


Öncelikle yağın çok hoş bir kokusu var.
Ben yüzüm dışında özellikle saç uçlarım ve duştan sonra vücut nemlendirmesi için uyguladım bu ürünü, hali hazır da yüzüm için yağ formasyonlu farklı ürünler kullanıyorum. Saçlarım her ne kadar sık yağlanan bir yapıya sahip olsa da uçlara doğru kuru ve çok sık kırık oluşturan bir yapıya sahip. Duştan sonra havlu ile fazla suyu alınmış nemli saç uçlarıma uyguluyorum. Saça verdiği yumuşatıcı ve parlaklık etkisi belirgin.
Yağsız ve oldukça hafif bir formüle sahip olduğundan saç uçlarında da yağlı bir görünüm bırakmıyor.


Vücut için ise özellikle duştan sonra avucuma damlattığım birkaç damla uygulama için yeterli oluyor, geride yağlı bir görünüm bırakmadan cilt üzerinde çok kısa sürede emiliyor, o bayıldığım hoş kokusu kısa sürede yok olmuyor ve nemlendirme derecesi oldukça iyi.


Ürünün uygulama ritüeli: Avuç içinizde birkaç saniye ısıtın ve aromasını derinlemesine içinize çekin ve ihtiyaç duyduğunuz miktarda uygulayın. 


Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 50 ml,107 TL .


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...