26.01.2017

Essence Matt Matt Matt Lipglosslar.💄


Essence'in en son çıkan likit ruj serilerinden; mat bitiş vaat eden, hafif ve kremsi dokuya sahip, açık pembe ile koyu kırmızı arasında değişen beş farklı renk tonuna sahip Matt Matt Matt Lipglossları, yeni haftanın blogdaki ilk konuğu.💄😊


 Kremsi ve köpük dokudaki bu lipglossların sünger aplikatörü oldukça yumuşak ama geniş ve ince uca sahip olmadığı için dudağa uygulanışı çok pratik değil. 

01 renk açık gül kurusu tonunda bir pembe. Bu renk ambalajında güzel görünse de uyguladıktan sonra pek hoşuma gitmedi. Likit rujlarda bu açık tonların dudakta kusursuz ve pürüzsüz görünmesi zor olabiliyor. Renk uygulandıktan sonra dudakta homojen şekilde dağılmıyor, çizgi çizgi bir görünüm oluşuyor. Pürüzsüz olmayan ve hasarlı bir görünüm oluşturduğundan dudaktaki duruşunu pek sevemedim.


03 vişne rengi ile bordo arasında bir ton. Bu renk 01'e nazaran hoşuma gitti.
Yapısını sevdim, dudak yüzeyinde daha homojen şekilde dağılıyor. Uygularken dudak kalemi ile uygulamak da fayda var. Oluşturduğu görünüm daha kusursuz ve pürüzsüz.

Glossların tamamen mat olduğunu ise söyleyemez, hafif bir nemli ve parlak yapıları mevcut. Kokusuz olsa idi benim için çok daha iyi olurdu, hafif bir vanilya-karamel kokusuna da sahipler.
Hiçbir şey yemeden dudakta 3- 4 saate kadar kalıcılığını koruyabiliyor. Fiyatları da çokça uygun olduğu için bu lipglossların günlük kullanım için ideal olduğunu düşünüyorum.


Fiyatı: 8,5 TL..

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...