31.08.2020

Doğa Kozmetik 'Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik'.


Daha evvel birkaç ürününü denediğim ve blogda yer verdiğim Doğa Kozmetik markasının en son denemiş olduğum doğal içerikli ürünlerinden bir diğeri; gül suyu ve doğal yağların karışımından oluşan Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik.
Ürünün içerisinde; Olea Europaea fruit oil, lavanta yağı, mısır tohumu yağı, okaliptüs yağı ve limon kabuğu özü yer alıyor.
Uygulanışına gelince; ürünü çalkaladıktan sonra, sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez yüzünüze dairesel hareketlerle uyguluyorsunuz.
Ben ürünü tüm yüzümden ziyade; ekseriyetle geniş gözenek probleminin olduğu, üst yanak bölgesine, yağ karışımlı bir içerik olduğu için, cildimin tepki verme durumunu da göz önüne alarak sadece geceleri, tek yanak bölgesine bir damla kafi gelecek şekilde, oldukça azami bir miktarda uyguladım.
Ürünün en sevdiğim geri dönüşü, içerisindeki doğal yağların etkisi sayesinde cilt dokusunu yumuşatması oldu. Buna ilaveten kullandığım süre zarfında; geniş gözenek görünümü kısmi de olsa hafiflemiş, daha canlı ve daha taze bir cilt yüzeyi ile karşılaşıyorsunuz.
Fiyatı; 40 ml,35 TL.



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...