22.10.2021

Argan Naturel Kozmetik Lavanta Kremi

 

Argan Naturel Kozmetik ürünlerini pek sevdiğim, büyük çoğunluğundan da pek memnun kaldığım doğrudur.☺ Gelgelelim en sevdiğim bitkisel içeriklerin başında gelen lavanta ve neroli (portakal çiçeği) aromalı bu kremi de pek sevmiş olabilirim.

Ürünün temel içeriğini oluşturan; Neroli yağı özellikle kuru, hassas ve yorgun cilt tipleri için rahatlatıcı ve yumuşatıcı bir özelliğe sahip. Lavantanın gençleştirici ve neroli'nin, hassas ciltler için ekstra yumuşatıcı-nemlendirici etkisi ile sonuçları daha etkin hissedilen bu krem, kuru ciltler için özellikle öneriliyor.

Uygulanışına gelince; temiz cilde, sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez, göz çevresi temasından sakınarak, yüz ve boyun bölgesine hafif dairesel hareketlerle uyguluyorsunuz. 

Kremin yoğun fakat hassasiyet yaratmayan formülü, cildi nemlendirme seviyesi, mevsim geçişi ile birlikte yavaş yavaş ve yer yer kuruluk probleminin görüldüğü cildime iyi geldi. Cilt yüzeyinde oldukça yumuşak ve ipeksi bir doku bırakan bu kreme, benim gibi cilt bakım ürünlerinde lavanta aromasından hoşlanıyorsanız ve de pek tabi ki cildiniz lavanta yağına karşı hassasiyet-reaksiyon  göstermiyorsa bir şans verebilirsiniz.



Fiyatı; 69 TL.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...