25.12.2009

Goldaş’tan Yılbaşı Fırsatları...



Yılbaşında sevdiklerinize pırlanta hediye etmek ister misiniz? Ya da kendinizi ışıltısıyla göz kamaştıran pırlantayla şımartmayı? Cevabınız evetse Goldaş’ın yılbaşına özel Bella ve Blue Dream adını taşıyan pırlanta kolyelerini mutlaka görmelisiniz. Goldaş ayrıcalığını taşıyan kolyeler, zarif görünümleri kadar özel fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Çiçek formunun pırlanta ile buluştuğu Bella kolye 990 TL, mavinin gizemini taşıyan Blue Dream kolye ise 1250 TL’den satışa sunuluyor.





Sonsuz sevginin sembolü olarak kabul edilen pırlanta, yıllar sonra bile ışıltısından hiçbir şey kaybetmez. Hemen her kadının bir gün mutlaka sahip olmayı istediği pırlanta, takı ve aksesuarda ortak beğeni noktalarından biridir. Pırlanta tutkunlarına yılbaşı öncesi çok özel bir fırsat sunan Goldaş, hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen herkesi mağazalarına davet ediyor. Pırlanta taşların çiçek formunda bir araya geldiği Bella isimli kolye ya da mavi taşı ile daha da göz alıcı olan tria kolye Blue Dream arasından seçim yapmakta zorlanabilirsiniz.





Goldaş’tan Alışveriş Avrupa’ya uçuruyor.

Goldaş’ın tasarımları ile göz dolduran takı ve aksesuarlarına sahip olmanın mutluluğuna, şimdi tatil heyecanı da eklendi. 25 Aralık 2009 – 10 Ocak 2010 tarihleri arasında Goldaş mağazalarına gelip tek seferde 2000 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes 2 kişilik, 2 gece 3 gün tatil kazanıyor. İster Çeşme Sheraton’da unutulmayacak bir tatil geçirin, isterseniz Avrupa’nın en güzel şehirlerine uçun.
Yılbaşı öncesi kaçırılmayacak bir fırsat sunan Goldaş, 10 Ocak 2010’a kadar devam edecek kampanya kapsamında 2000 TL alışveriş yapanları Çeşme Sheraton Otel’de ağırlayacak. 3000 TL alışveriş yapanlar Budapeşte, 4000 TL alışveriş yapanlar Prag, 5000 TL alışveriş yapanlar Amsterdam, 6000 TL alışveriş yapanlar ise Londra’da 2 kişilik muhteşem bir tatil geçirecek. Goldaş, tatil hediye ettiği müşterilerine 6 taksitte ödeme kolaylığı da sağlıyor.
Hem Goldaş ayrıcalığını yaşamak hem de güzel bir tatile çıkmak için 25 Aralık – 10 Ocak tarihleri arasında size en yakın Goldaş mağazasına uğramanız yeterli.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...