Cumartesi

“Sağlıklı Beslenmede Ekmeğin Yeri ve Önemi” Sempozyumuna Davetlisiniz…


UNO, doğru ekmeğin sağlıklı beslenmedeki yerine dikkat çekmek amacıyla bir bilinçlendirme kampanyasına imza atacak. Söz konusu kampanya kapsamında düzenlenecek “Sağlıklı Beslenmede Ekmeğin Yeri ve Önemi” konulu sempozyumda, konunun uzmanı akademisyenler ve ilgili kurum temsilcileri değerli görüşlerini paylaşacaklar.

UNMAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hasip Gençer’in ev sahipliğinde gerçekleşecek,

Tarih : 12 Ocak 2010, Salı
Yer : Esma Sultan Yalısı, İstanbul

Program

14.30 Sempozyum


Moderatör: Hakkı Devrim - Radikal Gazetesi Yazarı

o Ayşegül Akın, FAO Türkiye Temsilcisi - “Gıda güvenliğinin uluslar arası uygulamaları”
o Mehmet Halis Korkut, TC Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü Yem ve Gıda Tescil Hizmetleri Daire Başkanı - “Ekmek üretiminde tesislerin hijyeni, standardı ve üretim izinleri”
o Prof. Dr. Tanju Besler, Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölüm ve Beslenme Bilimleri Ana Bilim Dalı Başkanı - “Beslenmede ekmeğin yeri ve önemi”
o Vilma Tyler, UNICEF Beslenme Uzmanı - “Unda zenginleştirme ve esmer ekmeğin beslenmedeki önemi”
o Samim Saner, Gıda Güvenliği Derneği Başkanı - “Ekmek ve gıda güvenliği”
o Prof. Dr. Hikmet Boyacıoğlu, İTÜ Gıda Mühendisliği Bölümü - “Ekmek üretim ve tüketiminde yeni eğilimler”
o Dilistan Shipman, Galatasaray Üniversitesi Öğretim Görevlisi - “Geçmişten günümüze ülkemizde ekmek kültürü”

18.00 Kokteyl

Ayrıntılı bilgi ve iletişim için:
Bersay İletişim Danışmanlığı
Gül Mumcu Mutlay / Tel: 0212 337 51 79 / GSM: 0532 251 83 30 /gulm@bersay.com.tr
Önder Kiremitçi / Tel: 0212 337 51 55 / GSM: 0554 280 72 63 /onder.kiremitci@bersay.com.tr


Yorum Gönder
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...