18.11.2010

Hürrem Sultan Kolonyaları...

” Turuncum,Narım,Narencim..”

Kanuni Sultan Süleyman,nam-ı diğer Muhteşem Süleyman büyük bir aşkla bağlı olduğu Sultanlar Sultani Hürrem Sultana yazdıgı bir mektuptan yola çıkarak notalarını belirledik; ve yine bu Kolonyamıza izzet-i ikramlar,hürmetler ve hizmetler sultani HÜRREM SULTAN ismini verdik.

Yüzyıllardır süren kolonya ikramı gelenegine farklı bir dokunusla günümüze modernize eden ‘Hürrem sultan kolonyası’,konuklarına Limon kokusu dışında farklı bir ikramda bulunmak isteyenler için vazgeçilmez bir seçenek olacak.

Adını; Osmanlı’da yenilikçiliği ile hüküm sürmüş Hürrem Sultan’dan alan kolonya,kokusunda getirdiği yeniliği şişe tasarımında da gösteriyor.

Silindir kutusunda ki tasarımı ile şık bir hediye,ya da evinizde ikramlarınızı yaptıktan sonra dekorasyonunuz içinde baş ucunuzda yer alacak muhtesem bir şişe.Notalarinda Greyfurt-Mandalina bulunan kokuda özel bir sıralama da izlenmiş.Önce Greyfurt ve Mentolün keskinligi ile ferahlayacak sonrasında mandalinanin tatli kokusu ile sakinleşeceksiniz.

Savaş dönemlerinde Kanuni Sultan Süleyman’in eşi Hurrem Sultan’a Altın,mücevher ve bazen de kolonya hediye ettigi belirtilir.Kanuni’nin bu ince hediyesi ,günümüzde Hürrem Sultan kolonyalari ile devam edecek…


İstinye Park Lale Devri mağazası ve Arifoğlu noktalarında Hürrem Sultan Kolonyalarını bulabilirsiniz...

Sıradışı bir kolonya ile tanışmak isteyenlere duyurulur:))

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...