15.11.2010

Sakura Bella ile cilt guzelliği...



Kiraz çiçeğinin saflığı ve güzelliği Watsons Sakura Bella serisi ile cildinizde...

Watsons'ta güzellik ve bakımınız için yenilenen ürün serilerine, bir yenisi daha eklendi. Kiraz Çiçeği özleriyle hazırlanan Sakura Bella Serisi, cildinizin bakımını yapıyor, nemlendiriyor, baş döndüren kokusuyla cildinizde tatlı bir esinti bırakıyor.
Duş jeli, sıvı el sabunu, vücut ovma kremi, vücut losyonu ve seyahat setine sahip serinin fiyatları 4,95 ile 13,50 TL arasında değişiyor.



Watsons Sakura Bella Duş Jeli 500ml 9,75 TL: Bol köpüren formülü cildinizi derinlemesine temizler ve formda tutar, cildinizi yumuşak ve pürüzsüz kılar. Nemlendirici Kiraz Çiçeği özü ile zenginleştirilmiştir, tatlı çiçeksi parfümü ile gün boyu vücudunuzu ve zihninizi sakinleştirmeye yardımcı olur.



Watsons Sakura Bella Sıvı El Sabunu 250ml 4,95 TL: Ellerinizi derinlemesine temizlerken cildinizi yumuşak ve pürüzsüz kılar. Nemlendirici Kiraz Çiçeği özü ile zenginleştirilmiştir, tatlı çiçeksi parfümünü ellerinizde gün boyu hissedeceksiniz.



Watsons Sakura Bella Vücut Ovma Kremi 200g 13,50 TL:İçeriğinde iyice öğütülmüş ceviz kabuğu parçacıkları yer almaktadır ve gliserince zengindir. Yumuşak, pürüzsüz ve daha güzel bir cilt için cildinize masaj yaparak uygulayın. Nemlendirici Kiraz Çiçeği özü ile zenginleştirilmiştir, tatlı çiçeksi parfümü ile gün boyu vücudunuzu ve zihninizi sakinleştirmeye yardımcı olur.



Watsons Sakura Bella El ve Vücut Losyonu 340ml 9,75 TL:Cildinizi nemlendirmek, yumuşak ve ipeksi pürüzsüzlükte tutmak için Kiraz Çiçeği Özü, Vitamin E ve Zeytinyağı ile formüle edilmiştir. Tatlı çiçeksi parfümü ile gün boyu vücudunuzu ve zihninizi sakinleştirmeye yardımcı olur.


Watsons Sakura Bella Banyo ve Vücut Seyahat Paketi 5,75 TL: Duş Jeli (50ml) + Vücut Ovma Kremi (30g) + El ve Vücut Losyonu (50ml) ürünlerinden oluşur.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...