4.04.2013

Event- Güllerin Kraliçesi ''Gülsha'' Lansmanı


  Salı günü The House Hotel Bosphorus Ortaköy'de Güllerin Kraliçesi adıyla lanse edilen''Gülsha' markasıyla tanışma günüydü.


 Gülsha markasının hikayesi 1965 yılında Isparta da başlıyor. Üç kuşaktır gül yetiştirip, gülden; gül yağı, gül konkreti, gül absolütü ve gül suyu üreten Gürkan A.Ş'den üçüncü kuşak temsilcisi Gülşah Gürkan, 'Rosa Damascena' güllerinden üretilen saf gül suyu ve yüz yağlarını Gülsha markası adı altında ortaya çıkarıyor. Ürün içeriklerinin en önemli özelliği %100 çiçek özünden üretilmesi ve yüksek orandaki saf ve değerli gül yağı.






Gülsha ürünleri dünyada sadece Isparta ve Bulgaristan'ın Kazanluk Vadisi'nde yetişen 'Rosa Damascena' güllerinden üretiliyor. Mayıs ayı ortalarından Haziran ayı ortasına kadar sadece bir ay açan Rosa Damascena çok özel iklim, toprak şartları isteyen nadir bir gül türü. Yumuşak, katmer katmer pembe yaprakları ve baştan çıkarıcı kokusuyla dikkat çeken bu gül ayrıca dünya güzellik endüstrisinin çok değer verdiği bir bitki türüymüş.


Şu an markanın saf ve doğal Gülsha Gül Suyu ve %100 doğal Gülsha Yüz Yağı olmak üzere iki ürünü mevcut.Ürünler tahmin edileceği üzere paraben, sülfat ,suni boya ve koku içermiyor. 
Gülsha Gül suyu tüm cilt tiplerinde kullanılabilen , cildi besleyip temizleyen ve canlandıran bir tonik görevi görüyor.
Gülsha Gül yağı ise cildi yenileme özelliğinin yanı sıra ciltte herhangi bir yağlı tabaka bırakmadan ,cilde güçlü bir nemlendirme, yumuşaklık ve ışıltı kazandırıyor.
 Gülsha şu an, sınırlı sayıdaki ürünleriyle İstanbul'da seçkin eczanelerde ve www.gulsha.com.tr adresinden verilen siparişlerle tüketicelere ulaşıyor.



 Son kare The House Hotel'in balkonundan gelsin:)



Fotoğrafların devafacebook sayfasında...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Harika bir gün olmuş!

Olcay Turkuaz dedi ki...

Evet,çok hoş bir gündü,hava da güzel olunca, Ortaköy ayrı bir güzeldi:)

Yorumun için teşekkürler...

sevgiler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...