2.04.2013

Event-Selen Kozmetik 'Argan Oil' Lansmanı


  Geçen hafta Maçka Chocolate Cafe de Selen Kozmetik bünyesindeki Down Under Naturals'in yepyeni ürünleri Argan Oil serisiyle tanışmak üzere bol keyifli ve  bol sohbetli bir buluşma gerçekleştirdik.



Kahvaltı sonrası Selen Kozmetik Pazarlama Müdürü Arzu Hanım'dan Argan yağı ve Keratin içeren, kolay kırılan ve yıpranmış saçlar için geliştirilmiş Argan Oil Besleyici ve Kırılma Karşıtı ürün grubunu daha yakından tanıma fırsatı yakaladık.Seri doğal antioksidan, E vitamini ve Omega yağ asitleri barındırarak saçları temizleme görevine ilavaten saçlarımızı besliyor, güçlendiriyor ve koruyor.

 
 Seri de toplam yedi ürün mevcut.Şampuan, bakım kremi, bakım maskesi, sıvı saç kremi ve kırılma karşıtı saç bakım serumunun yanı sıra besleyici vücut şampuanı ve vücut losyonu gibi iki adet vücut bakım ürünü de seriyi tamamlıyor.







Kadraja zor sığan hediyelerimiz içerisinde davet sırasında da denemiş olduğum ve kısacık süre içerisinde saçıma verdiği yumuşacık etkiyle olumlu etkisini hemen gösteren Besleyici ve Kırılma Karşıtı Bakım Serumu sanırım bu seri de vazgeçilmez ürünüm olacak. Ürün duştan sonra nemli saça uygulandığı gibi  benim gibi elektriklenme problemi yaşayan saçlar için gün içerisinde de kuru saça uygulanabiliyor ve ayrıca ısıya karşı koruma sağlayan özelliği sayesinde saça herhangi bir ısı işleminden-fönden önce uygulayabiliyorsunuz.

Yeni Down Under Argan Oil serisi Gratis, Watsons, Rossmann ve Seçkin Parfümerilerde satışa sunuluyor.


*Bu keyifli gün için Selen Hanım'a ve Arzu Hanım'a çok teşekkürler...
*Fotoğraf paylaşımı için Buse'ye ayrıca teşekkürler:)

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...