12.09.2013

Aussie Miracle Moist...


Aussie şu ana kadar kullandığım en iyi saç bakım markalarından biri diyebilirim.Avustralya'ya özgü nane balzamı içeren Aussie, saçıma verdiği nem, yumuşaklık ve benim için en önemlisi saçlarımda elektriklenmeyi önleyici özelliğiyle artık kullanımını sürekli hale getireceğim saç bakım markalarından biri oldu .
Deneme fırsatı bulabildiğim  kuru, yıpranmış ve nem isteyen saçlar için gereken sıvı ihtiyacını karşılayan Miracle Moist serisi oldu.Bu seri, içeriğindeki Macadamia ile zengin ve besleyici yağlar sayesinde kuru ve yıpranmış saçlar tarafından emilerek saçı pürüzsüzleştirip yumuşatmaya yardımcı oluyor. Bu serinin şampuan ve saç kremini kullandım. Paketimdeki diğer ki sanırım kendisi Aussie'nin en popüler ürünü aynı zamanda mucizevi ürünü olarak da tanımlanıyor- 3 Dakikada Mucize Yapılandırma’ henüz çok yeni kullanmaya başladığım için onun yazısı ilavaten bu blogda olucak.
Aslında benim saçlarımın çok da kuru olduğu söylenemez, ama saçlarımızda aynı cildimizde olduğu gibi kuru bir dış görünüme sahip olmaması aynı zamanda nemli olduğu anlamına gelmiyor,bu nedenden olsa gerek ürünler benim kısa sürede yağlanan saçlarıma sağladığı nem takviyesiyle saçlarımın daha uzun süreli parlak,yumuşak ve pürüzsüz görünmesini sağladı. Bu yumuşaklık şampuan dokunur dokunmaz başlıyor, bayıldığım rengi, oldukça hafif yapısı ve muhteşem kokusu:)

&
Aussie ürünleri 5 farklı serisi ile Watsons ve Gratis mağazalarında satışa sunuluyor.Seride benim gibi uzun saçlara sahip olanlar için geliştirilen Aussie Luscious Long serisi markanın merak ettiğim diğer ürünleri arasında.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...