30.11.2015

Braun Future Stars-Silk-épil 9 Deneyimi.


Geçen haftalarda Bebek Chilai'de Braun Future Stars projesi için Braun ekibi ile bir araya geldik ve denemek istediğimiz Braun markalı ürünlerden seçimimizi yapıp, ilgili projeye start verdik. Ben tercihimi, epilatör denince akla gelen ilk marka olan ve uzun süredir bu alanda kullandığım tek marka olan en Braun'un Yeni Silk-épil 9 epilatöründen yana kullandım.

Hem ıslak ve kuru kullanıma uygun olan yeni Braun Silk-épil 9ağdaya göre 4 kat daha kısa tüyleri bile alarak 4 haftaya kadar kalıcı, pürüzsüz ve güzel bir cilt sunuyor. 


Yeni Braun Silk-épil 9'un özellikleri ise şöyle;
%40 daha geniş başlığı tek bir harekette daha fazla tüyün yakalanmasını ve alınmasını sağlarken; daha geniş, daha uzun ve daha derin cımbızlara sahip Micro Grip Cımbız Teknolojisi epilasyon performansını artırarak Silk-épil 9’u Braun’un en etkili ıslak ve kuru epilatörü yapıyor. En yeni eğimli geometriyle birlikte Silk-épil 9 cilt ile daha yakın temas sağlayarak ağdaya göre 4 kat daha kısa tüyleri alıyor. Kadınlar böylece 4 haftaya kadar kalıcı, pürüzsüz ciltlerinin tadını çıkarıyor.Tüm bunların yanında;darbe şeklinde aktif vibrasyonlar yapan yüksek frekanslı masaj sistemi, cilde uyum sağlayan hareketli başlık ile birleşerek cildi daha iyi ve daha nazik bir performansa hazırlıyor.Bu sayede düzenli kullanımda epilasyon acısız hale geliyor.


Çok hassas bir cilt yapısına sahip olduğum için epilatör seçiminde ilk dikkat ettiğim özellik, cilde verdiği tahriş-acı vb. etkilerin minimum seviyede olması.
Sahip olduğu aktif titreşim darbeleri ile uzun süreli kullanımda acısız bir epilatör deneyimi vaat eden Silk-épil 9'u ilk kullanımda dahi denediğim diğer epilatörlere nazaran daha az acı hissettiğimi söyleyebilirim.
Ürünün ıslak ve kuru kullanıma uygun olması ayrıca kablosuz kullanıma imkan sağlaması büyük kolaylık, böylece epilatörü duşta rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. 
Smartlight özelliği ise uygulama esnasında cilt üzerindeki en ince tüyleri bile atlamamanıza olanak sağlıyor.

Vücut kıvrımlarına uygun başlığı ise daha rahat ve pratik bir epilasyon olanağı sunuyor.Sadece 1 saat şarj ederek 40 dk boyunca ürünü kullanabiliyorsunuz.

Minimum seviyede acı hissiyatı ile daha pratik ve daha pürüzsüz bir cilt deneyimi sunan Braun Silk-épil 9 epilatör tercihimde bana uzun süre eşlik edecek gibi görünüyor:)

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...