24.11.2015

Garnier Ambre Solaire Dry Mist


Geçen yıl yaz aylarından itibaren kullanmaya başladığım ve geçtiğimiz yaz aylarında da kullanıma devam ettiğim Garnier Ambre Solaire Dry Mist Yağsız Dokusu ile Koruyucu Sprey SPF50 yeni haftanın blogdaki ilk konuğu.

Yağsız dokuya sahip, suya dayanıklı bu ürün ve Mexoryl XL içeren patentli fotostabil filtreleme sistemi sayesinde güneş yanığı ve cildin erken yaşlanmasına yol açan UVB ve UVA ışınlarına karşı optimum koruma sağlıyor.


Pratik şekilde vücutta istenilen bölgeye uygulanabilen bu sprey, cilt üzerinde hızlı ve kolayca emilme özelliğine sahip. Yüksek bir koruma elde etmek için ürünü bolca ve kısa aralıklarla cilde uygulamak gerekiyor. Oldukça hafif bir dokusu var. Ürünü iyice çalkaladıktan sonra cilde uyguluyorsunuz. Uygulanan bölgede ince beyaz bir tabaka oluşuyor, isterseniz elinizle dağıtabilirsiniz ama kısa süre bekledikten sonra hızla emilip kendiliğinden yok oluyor.
Çokça ağır ve rahatsız edici bir kokusu yok, cilt üzerinde yapışkanlık hissi oluşturmuyor.
Ürün ambalajında alkolsüz olarak tanımlanmış fakat içeriğinde kozmetik ürünlerde koruyucu, koku verici, pH düzenleyici ve emilimi arttırıcı özelliği ile bilinen Benzyl Alcohol yer alıyor.



200 ml fiyatı;30-35 TL aralığında değişiyor.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...