11.12.2015

L’rouge Anti-Acne MASKE


Bir süredir deneyimlediğim %100 saf Vişne Çekirdeği Yağı içeren; Sivilce, Siyah Nokta ve Aknenin giderilmesine yardımcı Cilt Bakım Maskesi L’rouge Anti-Acne MASKE haftanın blogdaki son konuğu.

Maske, vişne çekirdeğinin yanı sıra, Kaolin ve Montmorillonit killerini de içeriyor ve cilt yüzeyindeki aşırı yağı emerek sivilce ve siyah nokta oluşumunu engellemeye yardımcı olma özelliği taşıyor.


Maskeyi,temizlenmiş yüze ve boyuna (göz bölgesi hariç) ince bir tabaka halinde uygulamak gerekiyor.Maksimum 10-12 dakika beklettikten sonra ılık su ile durulanıyor. Maske cilde uygulanır uygulanmaz hızla kurumaya başlıyor ve bu süre zarfından daha fazla ciltte kalması imkansız gibi, 10.dakikada cilt üzerinde tamamen kurumuş hale geliyor.

İçerdiği killerden dolayı görünümü bildiğimiz kil maskesi gibi. Yapısı orta akıcılıkta,ne çok katı ne çok sıvı. 
Maskeyi bazen tüm cildime bazen de sadece t bölgesine uyguladım.Kullanım süresi boyunca özellikle t bölgemdeki siyah noktalarının kısmi de olsa azaldığını söyleyebilirim. İçerdiği kaolin ise t bölgesindeki fazla yağı alıyor ve antioksidan özellikli vişne çekirdeği yağı,bir yandan daha temiz bir cilt görünümü sunarken diğer yandan cildi nemlendiriyor. Böylece maskeyi durulama sonrası cildinizde herhangi bir kuruluk-gerginlik hissi yaşamıyorsunuz.
Maskeyi haftada 2 veyahut 3 kere uygulayabilirsiniz.

Ürüne www.hepsipropada.com adresinden ulaşabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...