20.12.2016

Bioderma Photoderm MAX Mineral Compact SPF 50+ (Light) Pudra


Geçtiğimiz yaz aylarında ten ürünü olarak sıklıkla kullandığım, yüksek koruma ihtiva etmesinden dolayı şu günlerde ara ara yine kullanıma devam ettiğim Bioderma Photoderm MAX Mineral Compact SPF 50+ (Light)-çok yüksek koruma sağlayan %100 mineral ve kapatıcı etkili güneş koruyucu kompakt pudra, yeni haftanın blogdaki ilk konuğu.😊 

Güneş yanıklarına karşı güvenli koruma sağlayan, cilt tonunu dengeleyici bu compact ürün; toleransı düşük ciltler, kimyasal ürünlere-parfüme karşı alerjik ciltler ve güneş ışınlarına karşı hassas ciltler için geliştirilmiş.

Golden ve Light olmak üzere iki renk tonu mevcut.Ürün güneşe çıkmadan önce tüm yüze uygulanıyor. Kremsi yapıdaki bu ürün, benim yer yer kuru ama yağlıya dönük cilt tipimde herhangi bir alerjik reaksiyon göstermedi. Kapatıcılık seviyesi çok yüksek değil. Gün içinde tazelemek gerekiyor. Açık ton olmasına rağmen rengi yüzüme iki ton koyu geldi. Cilt üzerinde kolayca uygulanıyor, daha yüksek bir kapatıcılık seviyesi için birkaç kat uygulansa dahi yüzde maske görünümü yaratmıyor, doğal bir bitiş oluşturuyor.
Ürün parfümsüz ve koruyucu içermiyor.
Urünün içinde bir de uygulama için sünger aplikatörü bulunuyor.







*Fiyatı dermokozmetik web sitelerinde 90-75 TL arası değişiyor.*

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...