23.01.2017

Argan Naturel Kozmetik Lavanta Ürünleri...


Doğal cilt-vücut bakım ürünleri ile uzun süre önce tanışmış olduğum Argan Naturel Kozmetik ürünlerinden en son denemiş olduğum Lavanta içerikli  ürünleri: Lavanta&Neroli Sabun ve Lavanta Masaj Yağı blogda haftanın yeni konuğu.😊

 Lavanta&Neroli Sabun; lavanta, yatıştırıcı ve rahatlatıcı nitelikleriyle yanı sıra; yağı ile birlikte aynı zamanda antiseptik, antibakteriyel, antienflamatuar ve yara iyileştirici özelliklere sahip eşsiz bir bitki ve 
benim en sevdiğim bitkilerin başında geliyor. Neroli ise portakal çiçeğinden çıkarılan bir esans, çok hoş bir kokusu var. Lavantanın eşsiz kokusu ile birleşince bu sabun sadece kokusu için bile kullanılabilir izlenimi yaratıyor. 
Sabunun oldukça yumuşak bir yapısı var, kullanım esnasında ve sonrasında cilt yüzeyinde gerginlik-kuruluk hissi yaratmıyor.Ciltte bıraktığı ipeksi doku ve eşsiz kokusu bu sabunun en öne çıkan özellikleri.



 Lavanta Masaj Yağı; Yağ, masaj yağı olarak adlandırılsa da ben bu yağı daha çok vücut nemlendiricisi olarak kullandım.
Özellikle duştan sonra nemli cildime yeteri miktar ürünü masaj yaparak uyguluyorum.
Yağ, cilt tarafından kısa sürede emiliyor, geride yağlı bir doku kalmıyor.
Verdiği nemi cilt yüzeyinde uzun müddet tutuyor, cildi besliyor, cilt çok daha yumuşak ve pürüzsüz bir görünüme kavuşuyor. Lavantanın sakinleştirici ve yatıştırıcı etkisini ise kısa sürede cildinizde hissediyorsunuz.


Bol lavantalı haftalar.😃


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...