1.12.2017

Caudalie The Des Vignes Parfüm.


Kısa bir süre önce deneyimlemeye başladığım Caudalie markasına ait The Des Vignes Parfüm nihayet blogda.

Bu parfümün olumsuz özelliği pek tabi ki benim kokusundan baş ağrıtıcı düzeyde rahatsız olduğum yasemin çiçeği ihtiva etmesi. Envai çeşit muhteşem kokulu çiçek dururken neden parfüm notalarının büyük bir oranının olmazsa olmaz aroması yasemin çiçeğidir hiç anlam veremiyorum açıkcası.😁
Onun dışında zencefil aromasını çok severim. Parfümdeki diğer aromalar beyaz misk ve portakal çiçeği neyse ki yasemin çiçeğinin yoğun ve baskın aromasını az da olsa hafifletebilmiş. Aksi halde çöpe gidebilirdi bu parfüm evet.

Caudalie parfümleri çok uygun fiyatlı olmuyor biliyorsunuz özellikle eczanelerden satın alacaksanız indirimli almak oldukça zor. Uygun fiyata da sadece online kozmetik sitelerinden satın alabilirsiniz fakat onda da herhangi bir falso ile karşılaşmanız pek mümkün. Özellikle bahsettiğim konu son kullanma tarihleri ile ilgili. Çünkü ürünlerin üzerinde son kullanım tarihleri açıkca belirtilmiyor, 'batche code' sistemi var. Özellikle netten yapacağınız alışverişlerde marka ürünlerinde yüksek bir indirim oranı mevcut ise yüksek ihtimal son kullanma tarihi yaklaşmış ya da geçmiş ürünleri satın almış olabilirsiniz. Bu nedenle ilk yapmanız gereken bu siteden ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol etmek ve eğer son kullanma tarihi geçmiş bir ürün size ulaştırılmışsa (hiç de uzak bir ihtimal değil, emin olun) ürünü kullanmadan hemen iade etmek.


Parfümün kalıcığına değinecek olursak, pek kalıcı değil diğer denemiş olduğum Caudalie parfümleri gibi bu sebeple gün içerisinde sık sık ürünü tazelemek gerekiyor.


Fiyatı:50 ml, 105 TL- 100 ml, 165 TL.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...