11.12.2017

Yves Rocher White Botanical Leke Karşıtı Gençleştirici Hafif Dokulu Gündüz Kremi


Geçtiğimiz yaz aylarında sıkça kullandığım bir nemlendirici; Yves Rocher White Botanical serisinden Leke Karşıtı Gençleştirici Hafif Dokulu 30 GKF Gündüz Kremi yeni haftanın blogdaki ilk konuğu.

Ürünün içeriğinde; melanin biosentezini artırmaya ve lekeleri gidermeye yardımcı Beyaz Meyankökü Tozu ve epidermisin en üst tabakasını yeniden yapılandırarak kırışıkları giderici Beyaz Acı Bakla Özü yer alıyor.

Ürünün hafif ve akışkan bir yapısı var.Nemlendirme seviyesi ise oldukça yüksek.
Bu sebeple ürünü benim gibi makyaj bazı için de tercih edebilirsiniz. Cilt üzerinde çok kısa sürede emiliyor, yağlı bir his bırakmıyor. Fazlasıyla memnun kaldığım bu nemlendirici cilde parlak ve aydınlatıcı bir görünüm vermesinin yanı sıra geride oldukça yumuşak bir cilt yüzeyi bırakıyor.

Ürün leke karşıtı bir nemlendirici olduğu için sadece gündüz kullanımı için öneriliyor.  Nemlendiricinin, yeni oluşan sivilce lekelerinin rengini açtığını net olarak gözlemledim ve lekelerin zamanla daha fazla koyulaşmasını engellediğini söyleyebilirim.


Üründe hafif, rahatsız etmeyecek düzeyde bir parfüm kokusu mevcut. Ayrıca pompalı yapısı ile çokça pratik ve hijyenik.


Nemlendirici; paraben ve yağ içermiyor.

Fiyatı; 40 ml. Şu an indirimli 103.90 TL.


Yves Rocher'ın son zamanlarda favorim olan bir diğer ürünü bu Açılı Kontur Fırçası. Fondöten, kapatıcı ve allık uygulanışı için tercih edilebilen bu fırçayı ben sıkça fondöten uygulamak için kullandım. Fırça; likit ya da krem yapıdaki fondötenleri uygulamak için ideal. Yoğun kıl yapısı sayesinde ise cilt üzerinde hiçbir fırça izi vb. problemler yaratmadan fondöteni oldukça pürüzsüz ve kusursuz bir şekilde cilde yayıyor. 

Fırça kılları %100 sentetik, çokça estetik bulduğum ahşap sapları ise sürdürülebilir şekilde yönetilen ormanlardan elde edilmiş.


Fiyatı; Şu an indirimli 34,90 TL.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...