30.09.2014

Bioderma Sensibio H2O ile 20. Yıl...


Geçen hafta, makyaj temizliği denince akla gelen ilk isim olan ve her ne kadar birçok markadan muadil ürün piyasaya sürülsede farkını ve özgünlüğünü hala koruyan Bioderma Sensibio H2O 'nun 20. yılını kutlamak ve benim en çok merak ettiğim cilt bakım ürünlerinin ilk sırasında yer alan Bioderma Matricium 'la tanışmak için Kuruçeşme La Mancha'da bloggerlar ve Bioderma ekibi ile biraraya geldik.


İnci Kolyem  ile birlikte katıldığımız kahvaltıda ne yazık ki satışa sunulmayacak  1 lt. lik  Bioderma Sensibio H2O 'larla da tanışma fırsatımız oldu.:)


Hakkında daha ayrıntılı bilgiyi Sevgili Ece Hanım'dan aldığımız Bioderma Matricium® tamamen ciltte doğal olarak bulunan elementlerden oluşan, bu sayede gerçek bir cilt ve doku yenilenmesi için gerekli ortamı yaratan biyolojik bir kompleksten oluşuyor. Cildin, yaşlanma sebeplerine karşı daha dayanıklı olmasını sağlıyor, MİTOTİK İNDEKSİ 20 yaşındaki seviyesine yükseltiyor. Kısacası mucizevi bir ürün diyebiliriz kendisi için.
Bir paket 30 günlük kürden oluşuyor, bu hafta başı itibariyle denemeye başlamış bulunuyorum, etkilerini büyük bir sabırsızlıkla beklemekteyim:)

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...