13.10.2014

Cosmed Day-To-Day Krem Peeling


Peeling içerikli yüz bakım ürünleri, cilt bakım ürünlerim içerisinde kendisine sıklıkla yer bulamasa da ,cildi ölü hücrelerden, kirden ve siyah noktalardan arındırma görevini yerine getirmesi gereken bu amaçlı bir ürün, sağlıklı bir cilt görünümünü için oldukça gerekli.

Yakın zaman önce denemeye başladığım yeni bir ürün Cosmed  Day-To-Day Krem Peeling, adından da anlaşılacağı üzere kremsi bir formüle sahip ve oldukça yumuşak yapılı bir peeling. Bu yumuşatıcı etki ürünün içeriğinde bulunan 200 Tiare çiçeğinden kaynaklanıyor.


Ben ürünü haftada bir kez kullandım, maksimum 2 kez kullanımı uygun.
Islak yüzüme çok hafif  dairesel hareketlerle uygulayıp, cildimi duruluyorum.



Ürün; çok ince, varla yok arası peeling tanecikleri içerdiğinden, hassas cildime herhangi bir tahriş etkisini yaşamadım.Bu özelliğiyle en hassas ciltlerin dahi kullanımına uygun bir yapıya sahip diyebilirim. Cildi temizleme ve arındırma görevini yerine getiren bir ürün gözlemlediğim kadarıyla.
Ek olarak kullanım sonrası cilt üzerinde gerginlik hissi oluşturmaması, cildin doğal nem dengesini bozmaması ve geride daha temiz ve parlak bir cilt görünümü bırakması ürünün diğer olumlu etkileri.
Oluşturduğu bu pozitif yönleriyle Cosmed Day-To-Day Krem Peeling,  peeling görevli ürünler arasında en memnun kaldığım cilt bakım ürünlerinden biri oldu.

*Ek olarak, ürün tüm cilt tipleri için uygun ve alkol barındırmıyor.*
*Cosmed ürünleri sadece yetkili eczanelerde satılıyor.*

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...