16.10.2014

Schön Avokado Özlü El ve Yüz Kremi.


Bitki özlü güzellik markası Schön ile yeni tanıştım ve denediğim ilk ürünleri de Avokado Özlü El ve Yüz Kremi oldu. Ürün yüz kremi olarak da kullanılabiliyor ama ben yağlı cilt tipine sahip olduğumdan sadece el kremi olarak kullanmaya başladım. 
Aynı zamanda, normal ve kuru ciltler için uygun bir krem olduğundan kuru cilt tipine sahip kişiler yüz kremi olarak da deneyebilir.

Krem, lesitin ve yağ asitleri açısından zengin Avokado yağı, gliserin, E, A ve D vitaminleri içeriyor.

Yağlı bir yapıya sahip olmayan bu krem, cilt üzerinde çok kısa sürede emiliyor, yüzeyde parlama yapmaması, mat bir görünüm ile geride yumuşacık ve ipeksi bir cilt dokusu bırakmasını çok sevdim.Ve unutmadan en çok da tam kararında olan fazlasıyla cildi ve burnu yormayacak kıvamdaki avakado kokusunu:)


Cildin ihtiyacı olduğu nemi sağlayan Shön Avokado Özlü El ve Yüz Kremi'nin içeriğinde paraben bulunmuyor.


 Tamamen bitki özlü yapısıyla cildi dış etkenlerden de koruyan Schön Avokado Özlü El ve Yüz Kremi aynı zamanda su kaybını önleyerek cildi yenileme ve cilt hücrelerini serbest radikallere karşı korumakta büyük oranda etkili olan bir yapıya sahipmiş.

&

Cilt bakım ürünlerinde bitkisel içerikleri tercih edenler için Schön Avokado Özlü El ve Yüz Kremi iyi bir alternatif olabilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...