12.05.2015

Diolivos El Yapımı Bitkisel Sabunlar...


Kısa bir süre önce tanıştığım ve hemen deneyimlemeye başladığım Diolivos sabunları taptaze kokuları ve birbirinden ilgi çekici görüntüleriyle henüz kullanmaya başlamadan benden geçer not almıştı:)

Diolivos sabunları alkol, petrol, yapay köpüklendirici ve renklendirici gibi katkı maddeleri içermiyor."Doğaya gidecek olan, doğadan gelmeli" sloganından öne çıkan Diolivos sabunlarının yapımında kullanılan her malzeme mutfağımızda kullandığımız malzemeler.Zeytinyağı, süt, tarçın, kakao,biberiye, rezene ve diğer bitkiler...

Yenilebilir malzemelerle renklendirilmiş, profesyonel el yapımı bu sabunlar, yine el yapımı ve dönüştürülebilir ambalajlarda satışa sunulmuş.

Keçi Sütü sabununun nemlendirici etkisi diğer sabunlara göre daha fazla olduğundan ve keçi sütü kokusunu da çok sevdiğimden Diolivos sabunlarım içerisinde ilk bu sabunu deneyimledim.


İzmir Ormanköy bölgesinin %100 doğal kaliteli zeytinyağı ve yerel keçi sütleri kullanılarak hazırlanan Diolivos Keçi Sütü Sabunu en hassas ciltlerde daha kullanıma uygun, nemlendirme seviyesi oldukça yüksek ve bakterilere karşı cildi koruyucu etkisi var.

 Sabunun, yoğun keçi sütü içermesinden dolayı ciltte kullanım esnasında ve sonrasında hiçbir gerginlik hissi yaratmıyor, ciltte bıraktığı yoğun nem ve yumuşacık doku bu sabunun en öne çıkan özelliği diyebilirim. Kızarıklık tahriş vb. herhangi bir alerjik durumla da karşılaşmadığını belirtmek isterim ve de sabundaki yoğun keçi sütü aroması çok hoşuma gitti. Duştan sonra da bu mis gibi keçi sütü aromasını cildinizde hissedebiliyorsunuz.

Keçi sabununun, pH seviyesi insan cildine çok benziyormuş ve de akne, deri döküntüsü, egzama, hassas cilt gibi cilt problemlerine karşı tercih edillebilecek bir sabun. 


DİOLİVOS El Yapımı sabunlardan ilgimi çeken bir diğeri ise Yosun Sabunu.
 Cilde parlaklık veren ve selülit giderici özelliğe sahip bu sabun; Spirulina, kalsiyum, fosfor, iyot içeren mineraller ve vitaminler (A,C,B1,B2,B6,B12,E) içeriyor.
 Yosun Sabunu'nun üzeri deniz kadayıfı parçaları ile kaplı, bu bölge özellikle cilde masaj yapmak için kullanılabiliyor.

&

DİOLİVOS El Yapımı sabunların fiyat ve ürün bilgilerine burdan ulaşabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...