7.03.2017

Tabia Buğday Ruşeym Yağı


Bir süredir cilt bakımında Tabia Vişne Çekirdeği Yağı ile beraber kullanıma devam ettiğim yüz ve vücut bakımında kullanılabilen Tabia Buğday Ruşeym Yağı blogda yeni haftanın ilk konuğu.😊

A1, B1, E vitamini açısından zengin ruşeymden elde edilen ruşeym yağında; doğal vitaminler, Alpha, Beta ve Gama Tokoferol, omega 9, omega 6 ve omega 3 bulunuyor.Buğday ruşeym yağının sahip olduğu güçlü antioksidan etkisi, spingolipidler, uzun zincirli yağ asitleri ve E vitamininden kaynaklanıyor.

Ruşeym Yağı özellikle; hasarlı, kurumuş ve çatlamış ciltlerin onarımında, güneş yanıklarında, doğum çatlaklarında, lekeler vb cilt bozukluklarını gidermede, cildi beslemede ve canlandırma da önemli rol oynuyor.

Sabahları temizlenmiş yüzüme birkaç damla Buğday Ruşeym Yağını masaj yaparak yediriyorum. Yağ formasyonlu ürün; cildimde akne, yağ bezesi vb. hiçbir alerjik reaksiyon göstermedi.
Nemlendirme seviyesi ise oldukça yüksek.Cilt üzerinde çok kısa sürede emiliyor, yağlı bir his bırakmıyor.
Ürünün cildimdeki olumlu etkilerine gelince; uzun süreli kullanımda cilt yüzeyinde var olan lekelerin rengini açtığını gözlemledim ayrıca lekelerin zamanla daha fazla koyulaşmasını engelliyor.

Ayrıca sadece SC-CO2 Ekstraksiyonu ile üretilmiş Tabia Buğday Ruşeym Yağı gluten alerjisi olanlar da kullanabiliyorlar.


 Fiyatı;50 ml, 39,50 TL.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...