1.03.2017

Essence Camouflage 2in1 Make-up & Concealer


Essence Camouflage 2in1 Make-up Concealer, bir süredir ten makyajım da hem kapatıcı hem fondöten görevi gören bir ürün.Üç farklı renk tonuna sahip. Bendeki tonu en açık rengi 10 İvory Beige.

Bu renk, açık renk cilt tonumla tam uyum sağladı. Öncelikle ürünün kapatıcılık oranı beklentimin oldukça üzerinde.Cilt ile kısa sürede örtüşüyor ve kusurları çok iyi gizliyor.Oldukça hafif bir yapısı olduğundan uygulama sonrası cilt yüzeyinde ağırlaşmıyor, maske efekti oluşturmuyor.Ambalajında kusursuz görünüm için makyaj süngeri ile uygulanması öneriliyor. Ben ilk olarak fırça ile uyguladım ve cildimde pürüzsüz bir görüntü oluşturamadım, yer yer fırça izi ve çizgi çizgi bir görüntü oluştu cildimde. Makyaj süngeri ile ürün, çok daha düzgün ve mat bir cilt görünümü sunuyor.Parlama-yağlanma vb. herhangi bir olumsuz herhangi bir etkisini ise gözlemlemedim.

Ayrıca uygulama öncesi cildi çok iyi nemlendirmekte fayda var ve de mutlaka makyaj bazı. Özellikle yanak bölgesinde yer yer kuruluk oluşturabiliyor. Kalıcılığı ise oldukça iyi. 


Uygun fiyatlı, hafif yapılı, mat bitişli ve kapatıcılığı yüksek bir fondöten arıyorsanız Essence Camouflage Makeup Concealer'ı önerebilirim.


Fiyatı; 30 ml,14 TL.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...