28.05.2019

Herbaderm Renk Açıcı Leke Kremi


Bir süredir, özellikle sivilce sonrası leke bakımı ve renk tonu düzensizliği amaçlı cilt bakım rutinime dahil ettiğim ve oldukça memnun kaldığım bir ürün Herbaderm Renk Açıcı Leke Kremi yeni haftanın blogdaki ilk konuğu.

Ürünün etki ve kullanım alanları:
  1. Cilt Lekeleri
  2. Güneş Lekeleri
  3. Yaşlılık Lekeleri
  4. Bölgesel Karartılar
  5. Renk Düzensizlikleri
  6. Sivilce Lekeleri.

Ürünü yaklaşık iki aydır kullanıyorum. Süt formundaki yapısı oldukça akışkan ve hafif. Nemlendirme seviyesi oldukça yüksek. Bu sebeple kullanım süresi boyunca ben üzerine ayrıca bir nemlendirici uygulama ihtiyacı hissetmedim.Cilt üzerinde çok kısa sürede emiliyor, geride yağlı bir doku bırakmıyor. Hafif, rahatsız etmeyen bir kokusu var. 
Kısa süreli kullanımda dahi cilde aydınlatıcı bir görünüm veren bu ürünün, cilt üzerindeki lekeleri ve renk tonu eşitsizliklerini giderme görevine gelince, umduğumdan daha etkili bir sonuç aldığımı belirtebilirim. Yeni oluşan sivilce lekelerinin rengini kısmi de olsa açtığını, cilde daha parlak ve aydınlık bir görünüm verdiğini net olarak gözlemlediğimi söyleyebilirim.

Ürün tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun ve içeriğinde; Photostable UVA-UVB FiltersNiacinamide, Cera Alba, Vitamin C, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Centella Asiatica Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Allantoin, Panthenol, Vitamin E ve Shea Butter bulunuyor.

HYDROQUINONE, PARABEN, PHYTALATES, PETROLEUM JELLY, PARAFIN
   sülfatlar(sls,sles), dea ve mea içermiyor. 


Cilt tonu eşitsizliklerinden şikayetçi iseniz ve uygun fiyatlı bir leke bakım ürünü arıyorsanız Herbaderm Renk Açıcı Leke Kremi'ne bir şans verebilirsiniz.

55 ml, fiyatı 45-55 TL arasında değişiyor.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...