5.06.2020

Orkide&Yasemin Katı Krem


Argan Naturel Kozmetik markasının doğal içerikli cilt&vücut bakım ürünlerinin arasından en sevdiğim ürünlerinden başında; daha önce çilek&yoğurt aromalı türünü kullandığım şimdi ise yeni deneme fırsatı yakaladığım çeşidi ile orkide&yasemin aromalı katı krem serisi geliyor.

Bu %100 doğal katı kremler yoğunlukla kakao yağı ve shea yağı içeriyor.
 Klasik krem anlayışından farklı bu ürün;tamamen doğal olan içeriği ile vücut ısısında eriyen bir niteliğe sahip olduğundan, uygulandığı bölgeye anında etki ediyor. Özellikle kuru ciltler veyahut cildin sıklıkla kuru-pul pul dökülen kısımları (topuklar-dirsekler vb.) için oldukça pratik bir nemlendirici. 

Uygulanışına gelince; Orkide ve Yasemin kokusunun muhteşem uyumu ile taçlandırılmış bu katı nemlendirici bakım kremini avucunuzun içine alıp, elinizin sıcaklığı ile bir süre yumuşatarak hedef bölgeye uyguluyorsunuz. Doğal içeriği sayesinde; el, yüz, ve tüm vücudunuzda güvenle kullanabilirsiniz.
 Ben doğal içeriğine güvendiğim için ürünü özellikle duştan sonra koltuk altı bölgesi için uyguladım bunun dışında benim gibi tırnak dibi ya da her daim kuru olan dirsek bölgesi için de ürünü kullanabilirsiniz. 

Çok kısa sürede uygulandığı bölgeyi yumuşatan,nemlendiren ve geride bıraktığı hoş kokuyu gün boyu hissetmenizi sağlayan bu doğal katı krem; koruyucu,esans,parafin ve waks içermiyor.



Fiyatı; 70 ml 37.90 TL.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...