30.12.2020

Etat Pur Pure Active Citric Asid.


Yeni haftanın ilk blog içeriği, yeni tanıştığım bir markaya ait,  Etat Pur Pure Active -Citric Asid AHA.

Ürün; cildi ölü hücrelerden arındırıp, hücre yenilenmesinin hızlanmasına yardımcı olan, gözenekleri sıkılaştırıp, cildin doğal ışıltısını geri kazanmasını hedefleyen, daha eşit bir cilt tonuyla, cildi doğal ışıltısına kavuşturmayı öngören bir konsantre bakım ürünü..

Ürünü bir süre önce deneyimlemeye başladım. Ürün, nemlendiriciden önce sadece akşamları temizlenmiş cilde uygulanması tavsiye ediliyor. Ürün ile birlikte cilde en fazla üç ürünün teması öneriliyor. En az bir en fazla dört damla, cilt yüzeyinde ihtiyaç duyulan bölgelere uygulama için öngörülüyor. Yapısı oldukça hafif, cilt üzerinde çok kısa sürede emiliyor. 

 Üründen en etkili sonucu kesinlikle gözeneklerim üzerinde aldığımı söyleyebilirim. Geniş gözenek probleminiz var ise ürünü mutlaka denemenizi öneririm.
  Uzun bir müddet kullanım süresi zarfında ise; daha eşit bir cilt tonu ile, ölü hücrelerden arınmış, daha aydınlık bir cilt yüzeyi ile karşılaşıyorsunuz.

Üründen maksimum beklenti için en az 4 gün aralıksız kür şeklinde uygulanması gerekiyor. Ardından bir ay boyuna haftada iki kez kullanımı uygun görülüyor. Kış aylarının içerisinde olsak dahi, kullanım süresince, cilt tipinize uygun bir güneş koruyucuyu mutlaka kullanmalı ve cildinizi doğrudan güneş ışınlarına maruz bırakmamalısınız.


15 ml fiyatı; 159.90 TL.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...