31.01.2019

Farmasi Motto Kadın Parfümü.


Farmasi markasından bir süre önce denemiş olduğum bir diğer ürün; Farmasi Motto Kadın Parfüm yeni haftanın blogdaki ilk konuğu.😃

Farmasi Motto Parfümçiçeksi ve oryantal kokulara sahip. Üst notalarında; kan portakalı, mandalina; kalp notasında şeftali, portakal çiçeği, yasemin, gardenya; dip notasında ise paçuli, karamel ,sedir ağacı ve meyan balı bulunuyor. 

Farmasi Motto Kadın Parfümümarkanın daha önce denemiş olduğum Gina Parfümü gibi yoğun bir aromaya sahip. Oldukça iddialı ve sofistike bir koku. 
Parfüm, her yaştan kadının kullanabileceği bir özellikte. Üst,orta ve alt notalarında birbirinden farklı çiçeksi ve meyvemsi öğeleri barındıran bu parfüm, kalıcılık konusunda beklenen etkiyi fazlasıyla gösteriyor.
Motto Parfüm; benim en hoşuma giden çiçekleri barındırsa dahi (portakal çiçeği,gardenya) belirtmiş olduğum gibi yoğun ve bence oldukça ağır kokusu nedeniyle benim için günlük kullanımda tercih edebilecek bir parfüm değil.
Çok nadir özel günler de vs. belki bir şans verilebilir diye düşündüm ama aroması ilk kullanımda dahi bende korkunç bir baş ağrısına sebebiyet verdi bile.😉 

50 ml'lik şişe fiyatı ise kataloglarda ve online satış sitelerinde indirimli aralıklarla değişiyor.
Mutlu haftalar.😍

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...