10.01.2019

Maroma Lavanta Katı Parfüm.


Daha önce blogda, burda Hindistan cevizli saç bakım ürünlerini paylaştığım Maroma markasının Lavantalı Katı Parfümü bir süre önce denemiş olduğum, oldukça memnun kaldığım ürünlerden biri olmuştu.

Maroma Lavanta aromalı katı parfüm; doğal yağların ve doğal balmumlarının birleşimiyle oluşturulmuş. Formülünde alkol yer almadığından, cilt ile temasında herhangi problem olmayan, koruyucu ve gdo içermeyen bir ürün. 
İçeriğini ise; Pirinç Kepeği Yağı, Karnauba Balmumu, Soya Balmumu ve Maroma'nın saf doğal esansiyel yağları oluşturuyor.

Maroma'nın esansiyel yağlarla harmanladığı bu özel koku karışımlı katı parfümleri, daha yaygın sıvı formundaki parfümlerin modern bir ürünü olmakla birlikte; lavanta dışında; gece yasemini, afyon çiçekleri, çöl baharı, gül ve tatlı sandal gibi farklı çeşitleri de bünyesinde barındırıyor.

Ürünü; parmağınızın ucuyla, kokunun en ambiyans olduğu yerlere; kulak arkası veya bileğinizin üzerine uygulayabilisiniz. 
Yoğun ama rahatsız etmeyecek seviyede Lavanta aromasına sahip bu ürün, uygulandığı andan itibaren ten üzerinde gün boyu hafif-hoş bir koku bırakıyor.


Tam çantaya atmalık oldukça pratik bir ürün, tek olumsuz yanı plastik bir kap içinde konumlandırılmış olması, kesinlikle cam kavanozda olmasını tercih ederdim. Fakat yeni öğrendiğim bir bilgiye göre bu plastik kap geri dönüştürebilir plastikmiş.
Unutmadan Maroma ürünleri Hindistan menşeli ve MERCANİ Kozmetik firması tarafından ithal edilen ürünlerdi. Şimdi incelediğim kadarıyla Mercani Kozmetik web sitesi kapanmış ve bu ürünü ürünleri satın almak için farklı bir kanal yok gördüğüm kadarıyla.

Herkese mutlu yıllar ve keyifli haftalar.😄

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...