13.02.2015

Cosmed Saç Bakım Ürünleri


Cosmed'in bu mini-seyahat boy günlük saç bakım şampuan ve canlandırıcı saç kremini bir süre deneyimledim.
Cosmed Günlük Şampuanı, saç derisinin çevresel etmenlerden, ölü saç derisinden, kullanılan ürünlerden arındırılması için geliştirilmiş, sülfat içermeyen ve her saç cilt tipine uygun bir ürün. Aynı zamanda saçın doğal direncini ve dayanıklılığını arttırmaya yardımcı olan bu şampuan saç kayıplarına karşı koruyucu ve saç oluşumunu destekleyici özellik taşıyor.
Şampuandan genel olarak memnun kaldım,sülfat içermemesi büyük bir artı ama beklediğim üzere saçlarımın yağlanma periyoduna olumlu bir geri dönüşü olmadı, bu probleme yönelik bir şampuan değil zaten evet:)
Şampuanın en çok kokusunu sevdim. Hiç rahatsız etmeyen, oldukça fresh bir kokusu var. Kullanım süresi boyunca da artı bir kepeklenme durumuna sebebiyet vermedi.Bunun dışında şampuanın saçlara verdiği etkin bir yumuşatıcı özelliği mevcut.
Ürün yıkama esnasında oldukça iyi köpürüyor,saç kayıplarına karşı koruma özelliği mevcut bir şampuanmış ama saçlarımın dökülme hızı da aynı periyotta devam ediyor. Belki kullandığım ürünün gramajı ile ilgisi olabilir. süreli bir kullanımda vaat ettiği etkilere karşı daha olumlu sonuçları görülebilir belki bu şampuanın.  


Cosmed Canlandırıcı Saç Kremi; hidrolize keratin ve pirinç proteinlerinden zengin, hyaluronik asit destekli içeriği ile saç tellerini kırılmalara karşı güçlendiriyor ve saçlara parlaklık kazandırıyor.
Saç kremini saç derisine değdirmeden sadece uç kısımlara uygulayıp, bir dakika süre ile bekletip, durulanması gerekiyor.Yoğun kremsi bir yapısı var. Saç kreminden şampuana nazaran daha çok memnun kaldım. Sık yağlanan fakat uçlara doğru kuru profil çizen saçlarıma ürünün bu kremsi yapısı oldukça iyi geldi. Saçların daha kolay taranmasını ve tarama esnasında daha az yıpranmasını engelliyor.

Cosmed ürünleri eczanelerde satılıyor.

Ürünlerin orjinal boy ürün fiyatları:
Cosmed Günlük Şampuanı 300 ml,32 TL.
Cosmed Canlandırıcı Saç Kremi:200 ml,34 TL.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...