25.02.2016

Güzelliğin Güvenle Buluşma Noktası:''Portakalrengi.com''.


Özellikle cilt bakım ürün alışverişlerimde Dermokozmetik web siteleri; gerek marka ve ürün çeşitliliği gerek indirim vb kampanya odaklı alışveriş seçenekleri ile internet alışverişlerimde sıklıkla tercihimi oluşturuyor.En son tanıştığım bu Dermokozmetik web sitelerinden biri ise ''Portakalrengi.com'.
Sitede dermokozmetik ürünlerden saç bakım ürünlerine, medikal ürünlerden gıda takviyelerine kadar pek çok kategoride ürün çeşitleri mevcut. Sitede yer alan markalar arasında benim ürünlerini denemekten büyük keyif aldığım ve pek çok cilt bakım ürününü deneme fırsatı yakaladığım Darphin ve Bioderma başta olmak üzere Avene, Babe, Nuxe, DDF, Neostrata, Lierac, Ducray, La Roche Posay,Caudalie, Janson Beckett, Perricone MD gibi Türkiye’nin önde gelen Dermozkozmetik ürünlerin satışı yapılıyor.

Sitenin tasarımı göz yormuyor, son derece sade ve pratik.Sitenin sahip olduğu bir diğer önemli nokta olan güvenlik konusunun en güzel örneği olan sektöründeki rakipleri tarafından kullanılmayan EV SSL güvenlik sertifikası kullanması.
&
Güzellik-bakım rutinimde son yıllarda kendine sıklıkla yer bulan ve yavaş yavaş bir tutku haline getirdiğim kuru yağlar sitede indirimli fiyatları ile satışa sunulmuş. Şu ana kadar deneme fırsatı yakaladığım iki markanın da; Caudalie ve Nuxe'in kuru yağları sitede yer alıyor.
Kuru yağ denince akla gelen ilk marka olan, %98,8 gibi yüksek oranda doğal formüle sahip Nuxe'ün en fazla tercih edilen ve dünyada her 6 saniyede bir tane satılan ürünü;Huile Prodigieuse® Çok Amaçlı Kuru Yağbesleyici, onarıcı ve nemlendirici etkisiyle benim de ilk deneme fırsatı yakaladığım kuru yağ olma özelliğini taşıyor.

Ürün bilindiği üzere; tüm cilt tipleri için uygun ve saç, yüz ve vücuda olmak üzere 3 ayrı alana uygulanabiliyor. Formülünde bulunan 6 değerli bitkisel yağ (Hodan, Sarı Kantaron, Tatlı Badem, Kamelya, Fındık ve Macadamia) ile cildi ve saçları besleyerek ekstra bakım gerçekleştirirken E vitamini ile de güçlendiriyor. Yumuşak bir cilt ve ışıltılı saçlar yaratırken hem cildinizin hem de saçlarınızın, Gül, Vanilya ve Portakal birleşiminden oluşan aromasıyla muhteşem kokmasını sağlıyor. Koruyucu ve silikon gibi zararlı olabilecek maddeler içermeyen ürünü kullandığınızda, saçlarınızda ve cildinizde yağlı bir his ya da rahatsız edici bir ıslaklık da kalmıyor.

Unutmadan sitede şu ara Darphin ürünlerinde 2 Al 2 Öde kampanyası mevcut.
Benim hassas cildime çokça iyi gelen Darphin Intral Redness Relief Soothing Hassas Ciltler İçin Yatıştırıcı Bakım Serumu ise indirimli fiyatı ile satışta.
Benim gibi daha önce deneyip memnun kalanlar veyahut ilk kez denemek isteyenler için hassas ciltlerin tahriş-kızarıklık problemine çok iyi gelen bu serumu özellikle tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...