14.11.2018

NC2 Saç Bakım Kremi


Taslaklarda hazır bekleyen ve uzun bir süre önce denemiş olduğum bir ürün nihayet blogda yerini aldı.😃
Daha önce Tırnak Bakım Kremini blogda paylaştığım Bitkisel içerikli NC2 markasının Saç Bakım Kremi, benim gibi saçlarına bakım yapmaya hatta saç kremi uygulamaya bile üşenenler için oldukça pratik ve etkili bir ürün.

Ürünün içeriği için tamamen bitkisel diyebiliriz. Ürün; Zeytinyağı, Olea Europaea Oil, Aynı Sefa Çiçeği Yağı, Calendula Officinalis Flower Oil, Çay Ağacı Yağı, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Buğday Yağı, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Jojoba Yağı, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Papatya Yağı, Chamomilla Recutita Oil, Kekik Yağı, Thymus Serpillum Oil, Gül Yağı, Rose Flower Oil, Acı Badem Yağı, Prunus Amygdalus Amara Kernel Oil, Ada Çayı Yağı, Salvia Officinalis Oil, Aloe Vera Yağı, Aloe Barbadensis Oil, Keratinden oluşuyor.

Sprey formu sayesinde kullanımı oldukça pratik. Ürün ıslak saça saç diplerine masaj yaparak uygulanıyor ve 60 saniye bekletilip, durulanıyor. 


Ürünü denediğim süre zarfında memnun kaldığımı belirtebilirim. Diğer denemiş olduğum saç kremlerinin aksine saçlarımda ekstra bir yağlanmaya sebebiyet vermediğini, kepek oluşumuna neden olmadığını, daha yumuşak ve daha kolay taranan saçlar ürünün kullanım süresi boyunca gözlemlediğim etkileri oldu.😏

Mutlu Haftalar😊


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...